TRIATLON INFORMATIE GALERIJ PARCOURS INSCHRIJVEN BEREIKBAARHEID

Algemeen

Triatlon is een verzamelnaam voor gecombineerde duursporten, of een zogenoemde 'multisport'. Dit wil zeggen dat het een sport is die uit meerdere disciplines bestaat. De disciplines zijn zwemmen, fietsen en hardlopen. De hele triatlon is zó groot en alleen bestemd voor echte professionals, hierom houden we twee kortere varianten. Er zijn twee afstanden, de 1/4e en de 1/8e triatlon. De 1/4e bestaat uit 1000m zwemmen, 40km fietsen en 10km hardlopen. De 1/8e triatlon bestaat natuurlijk uit de helft hiervan. Beide afstanden kunnen in estafette vorm gestart worden.

De blok indeling van de dag wordt spoedig bekend, we zullen jullie opde hoogte houden doormiddel van onze facebook pagina en deze indeling wordt uiteindelijk ook naar u gemaild wanneer u staat ingeschreven.

Veiligheid verbeterd!

Dit jaar is de veiligheid rondom het parcours van de Thêta Triatlon Eindhoven flink verbeterd. In samenwerking met de Gemeente Eindhoven zorgen wij dat dit jaar de Kanaaldijk-Zuid is afgesloten voor overig verkeer. Ook het begin van het fietsparcours is hiermee geïsoleerd van overige weggebruikers met 2 professionele verkeersregelaars. Wij hopen hiermee een goede en veilige basis te hebben neergezet voor ook komende edities.

Tijdwaarneming met MYLAPS

Elke sport heeft specifieke eigenschappen die om een op maat gemaakte oplossing vragen. MYLAPS heeft ruim 30 jaar ervaring in het creëren van deze systemen. Massa-evenementen zoals marathons vragen om een systeem dat vele duizenden deelnemers tegelijk kan verwerken, waar bijvoorbeeld wielren- of schaatsevenementen vooral héél erg nauwkeurig moeten zijn. MYLAPS biedt een passende oplossing voor iedere sport. Ook dit jaar zal de Thêta Triatlon Eindhoven gebruik maken van dit systeem.


Inschrijfkosten

Type deelnemer Inschrijfgeld
Studenten € 25,-
Normaal tarief € 30,-
Estafette (totaal prijs per team) € 45,-

Voorlopige starttijden

Blok Tijd Afstand
Blok 1 9:00 1/4e
Blok 2 11:00 1/4e
Blok 3 14:00 1/8e
Blok 4 15:30 1/8e

Plattegrond botenloods en terreinBepalingen (Rules)

Download hier de regels en bepalingen van de wedstrijd.

CONTACT

Heeft u vragen, mail ons gerust.

E.S.R. Thêta
KvK-nummer: 40236284
BTW-nummer: NL.8040.19.538.B01
Vestigingsadres: Kanaaldijk-Zuid 50, Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2438853
Emailadres: info@triatloneindhoven.nl
Facebook: Triatlon Eindhoven
Facebook organisator: E.S.R. Thêta