TRIATLON GALERIJ PARCOURS TRAININGEN UITSLAGEN INSCHRIJVEN BEREIKBAARHEID

Inschrijven voor de open training kun je doen bij je inschrijving voor de triatlon. Weet je nog niet zeker of je de triatlon wilt starten? Je kunt je ook los voor de open training inschrijven door een mailtje te sturen naar info@triatloneindhoven.nl.

Elk jaar voor de triatlon organiseren wij trainingen om kennis te maken met de omgeving en het parcours van de triatlon. De open trainingen zullen dit jaar op 21 april zijn! Op deze dag zullen zowel de zwem- als de loop - en fietstraining plaatsvinden. ‘s Ochtends beginnen we met een zwemtraining, de zwemtraining wordt gegeven door een ervaren zwemmer en is vooral een goede opening om kennis te maken met het zwemmen in open water. Het zal waarschijnlijk erg koud zijn dus wordt er geadviseerd om een wetsuit mee te nemen.

Daarna is er een uitgebreide gratis lunch en ruimte om te douchen en om te kleden. Tijdens de lunch kun je al je vragen over de parcoursen stellen. Vervolgens is er in de middag 1,5 uur de tijd om het fiets- en loopparcours te verkennen. Dit kan op eigen gelegenheid of samen met een begeleider die mee fietst/loopt. Wanneer je maar een deel van de open training mee wilt doen, schrijf je dan gewoon in en laat even weten via de mail bij welke onderdelen je aanwezig bent.

Het is mogelijk om je in te schrijven voor de open trainingen via de inschrijvingen van de triatlon zelf. Er zal een kleine bijdrage worden gevraagd van 2 euro. Je krijgt dan bij de open training een gratis lunch die wordt verzorgd vanuit de organisatie. Als je nog niet zeker weet of je de triatlon wil starten maar wel graag bij de open trainingen wilt zijn, mail dan naar info@triatloneindhoven.nl.

Trainingsschema Triatlon 2024

CONTACT

Heeft u vragen, mail ons gerust.

E.S.R. Thêta
KvK-nummer: 40236284
BTW-nummer: NL.8040.19.538.B01
Vestigingsadres: Kanaaldijk-Zuid 50, Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2438853
Emailadres: info@triatloneindhoven.nl
Facebook: Triatlon Eindhoven
Instagram: Triatlon Eindhoven
Facebook organisator: E.S.R. Thêta